Kom til foredrag om den gode skolestart 

 

Hos God skolestart har vi gennem årene holdt mange oplæg omkring alt hvad der har med førskole -og skolestart at gøre.

Foredrag og oplæg tager som regel udgangspunkt i de seks læringsområder børnene møder i skolen og indeholder altid masser af tips, tricks og gode ideer til udviklende aktiviteter man kan lave med børn, samt hvordan man kan tænke leg og læring ind i daglige rutiner og gøremål.

Den bedste skolestart man kan give et barn er, når man som forælder eller anden omsorgsperson også er parat til de nye krav og forventninger, der møder børnene, når de starter i børnehaveklassen. F.eks. hvilke styrker og udfordringer har barnet – både i forhold til at indgå i nye fællesskaber og i forhold til, at kunne tage ansvar – også for egen læring.

Bag alle foredrag og oplæg står Lizette Ørum og Trine Ullergaard, stifterne af læringsuniverset         God skolestart, der samler viden og udvikler materialer til brug for både det nye skolebarn og dets forældre samt for daginstitutionspersonalet.

Et skræddersyer gerne et arrangement til jer i forhold til fokus og målgruppe.

Vi kommer også gerne ud på skoler og i institutioner og vi har vores forskellige materialer med – så man har mulighed for, at se og købe.

 

Bare rolig – der er hjælp at hente 😊