Bag God skolestart finder du Lizette Ørum og Trine Ullergaard.

Vi har været kollegaer igennem 10 år i det fantastiske, sjove, udfordrende, lærerige og vidunderlige arbejde, det er, at give børn den allerbedste skolestart, når de starter i børnehaveklasse.

Vi er vilde med børns læring og brænder for at skabe masser af glæde, succes og udvikling for alle børn.

Vores hjerter har altid banket ekstra for de børn, hvor skolestarten blev en lidt for stor udfordring, og vi blev meget passionerede omkring processen i at støtte børnene bedst muligt – uanset årsagen til udfordringerne.

Vi opdagede, at forældrenes engagement og indsigt i de vanskeligheder, som barnet stod i, var det, der gjorde den største forskel for barnet.

Vi blev derfor meget optagede af, at klæde forældrene bedst muligt på, så de fik de mest ideelle forudsætninger for at støtte deres barn derhjemme.

Samtidig måtte vi erkende, at der sjældent var tid nok til at guide, støtte og give familierne de redskaber, de havde brug for, når deres barn ikke trivedes pga. sociale, faglige eller personlige udfordringer.

Vores ønske om at kunne hjælpe flere og mere, er vokset støt de senere år, og deraf opstod ideen til dette univers, hvor vi udvikler materialer og samler viden samt arbejder med oplysning og rådgivning til de nye og kommende skolebørn og deres forældre.

Vi håber at vi med dette, også kan hjælpe dig og dit barn med at få en rigtig god skolestart.

Alle børn fortjener en god skolestart!

 

Bare rolig – der er hjælp at hente😊

 

Om Lizette

 

Lizette er uddannet pædagog med mange års erfaring med børn og unge. Hun har primært arbejdet som børnehaveklasseleder i folkeskolen og indenfor specialområdet med børn og unge med særlige behov.

Derudover er hun uddannet vejleder, og har bred erfaring og mange kurser indenfor rådgivning, svære samtaler og det pædagogiske arbejde, og har arbejdet som frivillig rådgiver på Børnetelefonen hos Børns Vilkår.

Lizette er certificeret børne-og unge yogalærer under Yoga Alliance.

 

 

Om Trine

Trine er Uddannet pædagog med mange års erfaring med børn i daginstitution og skole. Hun har primært arbejdet som Børnehaveklasseleder.

Derudover har hun arbejdet som vejleder og underviser i en a-kasse og har bred erfaring inden for rådgivning, vejledning og motiverende samtaler.  Hun har også arbejdet som frivillig rådgiver på Ung På Linie hos Ungdommens Røde Kors.

Trine er desuden certificeret psykoterapeut ved Den Ny Tid.